There Is No Such Thing As A Second Impression.
Don’t miss anything. Follow Us.
WELCOME TO OSOSGBO PROFESSIONALS
CALL +234 814 836 1899
FOLLOW US
Top

Geen Dvd

Wanneer http://driversol.com/nl/drivers/laptops-desktops/msi/gp60-2pe/ je op deze knop klikt, wordt Windows afgesloten en kun je aangeven vanaf welk station er moet worden opgestart. Wanneer je hebt gekozen voor de usb-stick start de computer opnieuw op, vanaf het juiste station. Om de installatieprocedure van Windows 10 te kunnen starten, steek je eerst de usb-stick in de pc. Wanneer je de pc nu opnieuw start, is het zaak om dat te doen vanaf de usb-stick waarop het installatiebestand staat. Je start dus niet op vanaf het C-station waarop Windows staat.

  • Een ISO bestand willen we hebben die we kunnen gebruiken om te mounten in de Virtuele Machine.
  • Als u voor DVD kiest, zal uw video op de schijf worden opgenomen in de MPEG-2-indeling.
  • De licentie op deze systemen moeten nog wel geactiveerd worden.
  • Bijvoorbeeld om muziek-cd’s te maken die u op een cd-speler af wilt kunnen spelen die geen mp3 ondersteunt.

Vroeger deden we dat door in het bios van de computer de opstartvolgorde aan te passen. Tegenwoordig kan het gelukkig ook gewoon vanuit Windows. Als de herinstallatie goed gegaan is, functioneert je laptop of pc weer als nieuw!

Installatiehandleiding: Kaspersky Anti

De nieuwe archiefbestanden zal worden gevestigd in dezelfde map als de originele bestanden . Download en installeer de 7 – Zip programma van de 7 – Zip website comprimeren . Volg de instructies op het scherm om de 7 – Zip installatie te voltooien .

Maar we willen deze graag vervangen omdat Windows beschadigd is geraakt of problemen dermate complex zijn dat het opnieuw installeren van Windows de meest doeltreffende oplossing is. Tevens spreken we van Windows installeren wanneer we de harde schijf van een pc hebben vervangen. Bijvoorbeeld omdat deze stuk was of te klein geworden was. De harde schijf is dan leeg en er wordt voor het eerst Windows op geïnstalleerd. Op consumenten-pc’s is doorgaans de Home-editie van Windows geïnstalleerd.

Aantal Licenties En Gebruikers

De snelste manier om daar in Windows 10 te komen, is door de sneltoets Windows-logotoets + I te gebruiken. U kunt ook op het tandwielpictogram in het menu Start drukken. Als u eenmaal de beslissing hebt genomen, ligt het moeilijkste deel van de overgang eigenlijk al achter u. Met de juiste voorvereisten kan een upgrade van Windows 10 Home naar Windows 10 Pro in slechts een paar klikken worden uitgevoerd. We zullen je laten zien waar je op moet letten.

Natuurlijk win je zo ook weer een hoop schijfruimte terug. Als het een SSD is heb ik je met een dooie mus blij gemaakt. Maar dat verandert de case want die zijn niet mechanisch en slijten dus niet zoals een draaiende hard disk drive. Dan lijkt het me geen prelude naar een bsod, maar hapert er iets aan de bestanden in de bootsector. Ik denk dat je dan het beste kan doen wat @Bert en @H. Voer op de pagina Voer een productcode in om Windows te activeren met een productcode als je er een hebt.

Download het ISO-bestand voor update van Windows 10 oktober 2018 van de Microsoft-website Download Windows 10-schijfimage (ISO-bestand). In dit proces wordt alles van de pc verwijderd. Je maakt een USB-stick aan met daarop de Windows-installatiebestanden.

Post a Comment

User registration

Reset password